Thursday, April 23, 2015

..:: TetiBa TeriNGat pd DioRG ::..

Awal aku datang keje hari ni, nak pasanglah lagu... yg terlintas kat kepala ni nak dengar lagu2 dr kumpulan Saujana... Kenal lg tak? Ingat lagi tak? Yg sebaya dan seusia ngan aku je yg kenal Saunaja ni....  




Klau waktu zaman sekolah dulu, ada pertandingan nasyid je, mesti nak nyanyi lagu diorg.... Boleh dikatakan semua dr ahli kumpulan diorg ni semuanya budak2 cerdik pandai... td aku terpikir, dah jadi apa ek diorg semua ni skrg?

Last info yg aku tau...
1. Suffian @ Pyan - dia sambung study kat UIA
2. Azalinor @ Aza - dia study Uitm
3. Idzwan @ Izu - dia sambung nak buat doktor kat university swasta
4. Faizul @ Ley - dia sambung amik doktor juga kat UPM (yg ni aku admired sgt dulu)
5. Hakimi @ Kimi -  dia sambung study kat Jepun dlm kejuteraan komputer kot

So, pagi tadi... aku pun menggoogle.... Yg jumpa hanyalah Faizul, Azalinor dan Suffian jer... semua ni aku jumpa kat FB lah... mana lg...

Si Sufian ni mmg aku dok perasan gak sbb selalu kuar kat FB ikim fm... dah jadi DJ dia sekrg... 



Si Faizul plak dah jadi doktor kat Hospital Sarawak nun dan sedah berkahwin.... lawa isteri dia dan anak dia pun comel.... 




Si Azalinor plak x tau dia keje apa skrg... kat FB dia x cakap plak dia keje kat mana.... 


Klau korang ada tau info ttg diorg ni, cer share sikit... mmg teringin sgt nak tau....

Kumpulan Saujana ni pernah amik ahli baru kan... tp yg 3 org ahli baru tu, aku x berminat langsung dah.. aku suka diorg ni jer.... teringin nak tau ttg Hakimi, Idzwan tu.... dan Azalinor ni dia keje apa lah skrg ni....


No comments:

Post a Comment